Wandelen

De Lieve Moeder Wandel Challenge
In 3 dagen meer energie.

Ik wandel mee!


Je ervaart:Het enorme positieve effect op je humeur. (Hoera voor endorfine!)Dat je sneller en dieper slaapt en dus uitgerust wakker wordt (ondank eventuele gebroken nachten met kids)Loslaten van perfectionisme zodat je meer geniet van je kinderen.Veel meer energie.  (Hierdoor krijg je dus ook veel meer gedaan ;).Minder last van piekeren en angsten waardoor je rustig wordt in je hoofd.Dat je avonden veel meer voldoening geven doordat je de schaarse tijd voor jezelf optimaal gebruikt om op te laden.

Herkenbaar?

Je hebt ’s avonds best tijd voor jezelf, maar blijft bezig met het huishouden. Als je dan gaat zitten blijf je maar scrollen op je telefoon wat je uiteindelijk weinig voldoening geeft.Je voelt je niet voldaan na een lange dag.

Ik doe mee!

Voor drukke moeders met jonge kinderen:
Met elke stap meer rust en energie zodat je dubbel geniet van het moederschap.

Als moeder van 2 jonge kinderen weet ik precies hoe dit voelt. Er lijkt altijd wel iets te doen. Maar dat betekent niet dat je ook altijd iets MOET doen. Je komt op deze manier in zo’n destructieve vicieuze cirkel terecht. In het begin lijkt dat nog niet zo erg. Maar bedenk je eens hoe je over 5 of 10 jaar terug kijkt op deze fase in je leven? En is dit dan wat je wilt?Toen ik moeder werd kwam goed zorgen voor mezelf op de laatste plek. En dat heb ik gevoeld. Altijd moe, ploeteren en veel te weinig genieten van het moederschap.Tot ik voelde: ik wil het anders. Een leerproces waarin ik blokkades moest overwinnen en lessen moest leren. Stap voor stap ging ik meer rust inbouwen in mijn drukke moeder leven.Het zorgde ervoor dat ik niet alleen de verbinding met mezelf weer voelde, maar ook de verbinding met mijn kinderen er sterker door werd. 1 van de stappen die ik nam was ’s avonds als de kids sliepen een korte wandeling. Gewoon, een blokje om. Niets meer, niks minder.Wandelen is niet alleen mega gezond voor je lijf, het brengt je ook mentaal in beweging.

Scroll naar boven