Genieten van het moederschap

De Gratis Mindful Moeder Checklist
Inclusief 10 x 1 minuut ideeën om een relaxte moeder te zijn en te blijven.

Hoe word ik een relaxte moeder?

Lievemoeders helpt moeders met jonge kinderen die nieuwsgierig zijn naar hoe het anders kan. Van kort lontje naar een geduldige moeder.Van af en toe me-time naar altijd goed zorgen voor jezelf.Niet door tijdelijk werkende opvoed tips.Wel door er structureel 100% voor jezelf te zijn.Hoe jij je van binnen voelt heeft vele malen meer impact dan wat je doet

20.000 + lieve moeders gingen je voor.
550 + deelnemende moeders aan het Mindful Moeder Programma

”Door het Mindful Moeder Programma heb ik inzicht gekregen in hoe ik meer vertrouwen kan hebben en los kan laten. Hierdoor v​​​​oel ik me veel sterker en geniet ik nog meer van mijn dochter.”
-Manouk, lieve moeder van dochter, 6 maanden.

“Het Mindful Moeder Programma past goed in mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen. Hierdoor is mijn kijk op mijn kinderen veranderd, reageren mijn kleine draken dáár weer op en is het allemaal gemoedelijker in huis.”
– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

Laatste BVLOGS
Klik hier voor alle BVLOGS.

Feestdagen met jonge kinderen.

Feestdagen met jonge kinderen is niet per definitie een feest. Met deze 5 ontspanningsmomenten zorg … Kijk en lees

10 tips voor een top vakantie met jonge kinderen.

– Zodat ook jij vakantie hebt deze zomer! –  Bij het woord vakantie denk ik aan uit… Kijk en lees

2000 Lieve Moeders

2000 Lieve Moeders! Een jaar geleden was ik er klaar voor. Alle gedachten als: ‘Wie zit er nu op m… Kijk en lees

”Door een simpele aanpassing in mijn dagelijkse routine ben ik veel duidelijker gaan voelen wat ik echt belangrijk vind en waar ik blij van word. Dat helpt me in het maken van keuzes die me als vrouw én moeder veel gelukkiger maken.”
-Manon, lieve moeder van zoon, 3,5 en dochter, 1 jaar.

Scroll naar boven