VIP dag

Een 100% me-time VIP dag
Voor moeders die zichzelf het allerbeste gunnen


De lieve moeder VIP dag is diepgaand, liefdevol, uplifting en prikkelend.
Een dag waarin je in een stroomversnelling terug gaat naar de essentie van wie jij bent als vrouw én als moeder.

De Lieve Moeder VIP dag is er voor moeders die toe zijn aan een dag helemaal voor zichzelf. Niet zomaar een dagje weg. Maar een dag waar je letterlijk en figuurlijk uit je vertrouwde leven komt. Om volledig uit te zoomen op je leven. Een dag met ontspanning en plezier. Een dag waarop we inzoomen op jouw energie. Wanneer voel jij je top en waar sijpelt de meeste energie heen. En waarom? Geen oppervlakkige kletspraat. We praten alleen over wat er wezenlijk voor jou toe doet. Zodat je na een dag niet alleen opgeladen thuis komt, maar precies weet en voelt wat je te doen hebt om dubbel te genieten van het moederschap. Geweldig voor jezelf in de eerste plaats. Maar daarnaast automatisch ook voor je gezin. Het moederschap is voor mij meer dan alleen kinderen grootbrengen. Ik werk graag met moeders die het moederschap willen aangrijpen om persoonlijk te groeien.  En herken je dat? Dat je in contact met je familie en vriendinnen (moeders) niet altijd de ondersteuning vindt om je sterker te voelen als vrouw en moeder. Je hebt vaak andere ideeën over de invulling van je moeder rol. 

De Lieve Moeder VIP dag is voor moeders die in zeer korte tijd zichzelf goed willen leren kennen en willen worden uitgedaagd in hun rol als moeder: kan het ook anders?

De Lieve Moeder Vip dag is een geheel verzorgde dag met mij, inclusief 3-gangenlunch & follow up gesprek. Ik creëer de ruimte waarin jij tot nieuwe inzichten komt over jouw rol als moeder. Niet omdat ik het je vertel, maar omdat ik jou als wijze vrouw en gesprekspartner aanvoel en door je heen prik als ik voel dat er meer is dan er gezegd wordt. Klankborden, sparren en spiegelen.De Lieve Moeder Vip dag is er voor vrouwen die voelen dat er veel meer in ze zit dan er nu geleefd wordt. In korte tijd helderheid over wat jou te doen staat om volop te genieten van het moederschap. Niet alleen nu, ook als de kids straks groter zijn.Je hebt daar geen 6 sessies voor nodig. 1 dag volle bak met mij is voor jou voldoende tijd om tot je inzichten te komen. En je kunt weer doorrrr.

Het resultaat?

Je voelt je herboren en voelt weer wie je in de kern bent.Je kent je valkuilen en weet precies hoe je deze liefdevol kunt tekkelen. Je bent helemaal opgeladen en hebt de regie weer terug over jou leven. Je twijfelt geen seconde meer over of jij het allemaal wel goed doet. Twijfel heeft plaatst gemaakt voor een diep innerlijk weten.De zaadjes zijn geplant voor een periode met liefdevolle aandacht voor jezelf en je gezin. Onbetaalbaar.Na de sessie hebben we nog één follow up call. Gewoon, om elkaar nog eens te spreken. Kort maar krachtig.

Waarom werken met mij?

Ik hou van moeders die ambitieus en leergierig zijn als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Die voor zichzelf willen leren staan en zichzelf veel vaker het beste geven. Ik schroom niet door te gaan tot we bij jouw kern komen. Omdat ik weet dat hier het echte geluk zit. De afgelopen 2 jaar heb ik heel veel lieve moeders verder geholpen in hun rol als moeder. Meer dan 3000 moeder sloten zich aan. Ik heb zelf de afgelopen 7 jaar als vrouw en later als moeder persoonlijke blokkades overwonnen door middel van opleiding, training en heel veel coaching. Al deze ervaring gebruik ik om moeders zoals jij in rap tempo weer de moeder te laten zijn die ze willen zijn. Krachtig, zelfverzekerd en energiek. De Lieve Moeder VIP dag is intens, bevlogen, uitdagend, prikkelend met heel veel liefde en respect voor jou als moeder.Voor moeders die willen investeren in zichzelf en hun gezin. 

Vraag hier een vrijblijvend VIP gesprek aan met Marjolein:
Wat is je naam?

Op welk email adres kan ik je bereiken?

Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken?

Hoe kan ik er voor jouw zijn?

Scroll naar boven