Ik doe mee!

Mindful Moeder Programma: grip op je drukke leven met jonge kinderen

Ja, ik doe mee


Voor wie is dit programma bedoeld?

De moeders die dit programma volgen, voelen: er is meer. Ze hebben een sterk verlangen om meer voldoening te halen uit deze bijzondere periode.Dat verlangen in jou zegt: ik wil veel meer genieten en ontspannen. Ik wil meer rust ervaren.Diep van binnen weet je dat je meer kunt halen uit het moederschap. Je bent er klaar jezelf verder te ontwikkelen.Je wilt investeren in jezelf.Uit zelfliefde. En uit liefde voor je kinderen. Je wil nu leven en niet pas wanneer deze fase weer voorbij is. Als je wilt ontdekken hoe je dit verlangen in jezelf kan beantwoorden dan is dit programma helemaal geschikt voor jou.

Én wat ga je leren?
Hoe je voor jezelf kan zorgen in een druk leven.Hoe je meer rust creëert en daarmee balans ervaart.Hoe je het moederschap kunt gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.Hoe je meer verbinding krijgt met jezelf en je kinderen (en partner).Hoe je ondanks een druk gezinsleven rust en focus kunt houden op wat voor jou belangrijk is.Hoe je veel meer voldoening haalt uit deze bijzondere tijd met je kleine kinderen. 

Hoe zien de lessen eruit?JA, DIT WIL IK!

“In het begin was ik een beetje sceptisch; mindfulness is dat iets voor mij? Gaat een wildvreemde mij in zes weken vertellen hoe ik mijn eigen bedrijf, gezin en huishouden beter kan laten draaien? Maar ik heb nu week vier achter de rug en ik merk echt verschil. Ik schiet niet meer uit mijn slof, ervaar echt meer rust en kan alles meer een plekje geven. Ik ben ook veel liever voor mezelf en voel mij zeker niet meer schuldig als alles anders loopt. Ik vind het erg fijn dat het op je eigen tempo gaat en je dus zelf kan bepalen hoe snel je gaat. Als je twijfelt of dit programma iets voor jou is, zou ik het gewoon doen!”
-Annemarie, lieve moeder van dochter (5) en 2 jongens (3 en 1)

Een investering in jezelf.

Tijd voor jezelf creëren en leren wat jij nu nodig hebt. Niet alleen nu. Je hele verder leven.


Een investering in jezelf en in je gezin. Je wordt een voorbeeld voor je kinderen en een inspiratiebron voor je omgeving. Maar bovenal: een blijere moeder.


Ja, ik doe mee

“Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor het maken van een geweldig inspirerend programma. Ik ben in de afgelopen 5 maanden ontzettend gegroeid als moeder. In zeker 85% van de tijd ben ik de moeder die ik voor ogen had te worden. Ik ben daar heel erg trots op. Zo liep ik van de week met mijn kids in de dierentuin. Ineens kreeg ik tranen in m’n ogen omdat ik besefte hoe goed het met mij en mijn gezin gaat. Ik merk hoeveel effect mijn reactie heeft op mijn gezin en op mezelf. Het levert me veel energie en voldoening op.”
– Kim, lieve moeder van 2 kinderen: 4 jaar en 2 jaar. 

Wat krijg je als je Ja zegt:

Het eerste wat er gebeurt is dat er een knop in jezelf omgaat. Je hebt een dappere keuze gemaakt. Dat verandert onmiddellijk hoe je naar jezelf kijkt.Elke week een ander thema/module. Met 3 korte en krachtige oefeningen die gemakkelijk in je drukke moeder leven passen. (Ik doe ze zelf al jaren met 2 jonge kids om mij heen ;))Oefeningen bestaan uit video’s, begeleide audio oefeningen en tekst en uitleg, zodat je snapt wat je doet. Je kunt de lessen volgen wanneer je zelf wilt. Geen oppas nodig dus. Gewoon vanuit je bed of bank.Masterclasses over opvoeding en persoonlijke groei. Interviews met experts op het gebied van ‘hechting in de eerste kinderjaren’ en ‘hoe creeer je een goede balans tussen werk en gezin.’Je hebt 12 maanden toegang tot het online programma en masterclasses. (En je kunt de oefeningen ook downloaden).Je krijgt toegang tot een besloten community waar je steun vindt van gelijk gestemde lieve moeders. En waar ik je antwoord geef op jouw vragen. En als extra bonus ontvang je “De Lieve Moeder Whatsapp Reminders”.  Reminder, oefening of tip om je weg te houden uit de dagelijkse sleur en je focus te houden op wat voor jouw belangrijk is. 3x per week een persoonlijk bericht voor jou via Whatsapp.Je krijgt dit hele pakket voor 249 Euro,- 


Stap voor stap, week voor week neem ik je mee naar een leven waarin je optimaal geniet van het moederschap


Ja, ik doe mee

“In tegenstelling tot een standaard mindfulnescursus, kan ik deze oefeningen van lieve moeders veel beter inpassen in mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen. Hierdoor is mijn kijk op mijn kinderen veranderd, reageren mijn kleine draken dáár weer op en is het allemaal gemoedelijker in huis.”
– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

FAQ

Hoe werkt het?
Een jaar lang toegang tot de 6 modules. Dit zijn korte video’s, audio en opdrachten die gemakkelijk passen in je drukke moederleven.

Hoeveel tijd kost het me?
Het programma is afgestemd op een druk gezinsleven. De oefeningen zijn kort en krachtig. Je zult al heel snel merken hoeveel tijd het je gaat opleveren als je innerlijke rust ervaart.

Wanneer doe ik dit?
Je kunt de modules volgen op elk gewenst moment en op welke plek dan ook. Een computer, tablet of telefoon met oordoppen is het enige wat je nodig hebt.

Wanneer kan ik beginnen?
Op elk moment. Je kan en mag het op je eigen tempo doen. Een prachtig cadeau aan jezelf. Zodra je je hebt aangemeld voeg ik je toe aan de besloten community.

Kan ik het programma ook samen met een vriendin volgen?
Mij helpt het altijd om mijn ervaring in mijn persoonlijke ontwikkeling te delen met iemand die dichtbij staat. Het is fijn om het samen met een vriendin te doen. 


Heb je nog andere vragen?

Mail dan gerust naar marjolein@lievemoeders.nl. Ook als je een vraag hebt of dit programma goed bij je past. Of als je liever wil dat ik je persoonlijk te woord sta.

NAAR CONTACT

Mijn naam is Marjolein Mennes

Ik werk als counselor/coach sinds 2014. Sinds 2017 ben ik me enkel gaan richten op moeders met jonge kinderen.De eerste jaren van onze kinderen zijn zo bepalend voor hoe zij zich verder ontwikkelen. Als wij moeders (en vaders) in deze periode goed voor onszelf zorgen doen we dit ook voor onze kinderen. Ik merkte aan mezelf en in mijn omgeving dat het jonge moederschap heel wat uitdagingen met zich mee brengt en dat het heel gemakkelijk een tijd kan worden die je ploeterend door komt. En ik gun mezelf en al die andere lieve moeders iets veel mooiers.

Als moeder met jonge kinderen weet ik hoe druk en chaotisch jouw dagen soms verlopen. Ik ken het gevoel van onvermogen dat ik dacht te hebben om deze periode in mijn leven veel waardevoller en rustiger te beleven. Ik ben moeder van 2 lieve jongens van 6 en 2 jaar oud. Door heel bewust te kiezen voor wat ik belangrijk vind geniet ik nu optimaal van het jonge moederschap. Omdat ikzelf iedere dag ervaar hoe belangrijk rust is voor een waardevol leven.Omdat ik geloof dat als je stap voor stap oefent, je veel meer bewust wordt van jezelf: je denken, je doen, je gevoel. De belangrijkste stap naar meer rust en balans.Omdat ik iedere dag merk hoe kleine verschuivingen grote impact hebben. En omdat ik dit iedere moeder gun. Jou ook. En ook daarmee ook je kinderen.  

Het Mindful Moeder Programma€249,-

6 modules met iedere een eigen themamaandelijks live Q&A6 weken gratis Whatsapp RemindersToegang tot alle masterclasses1  jaar toegang tot het online programma & online community met andere gelijkgestemde moeders

Ik betaal in één keer€85,-

6 modules met iedere een eigen themamaandelijks live Q&A6 weken gratis Whatsapp RemindersToegang tot alle masterclasses1  jaar toegang tot het online programma & online community met andere gelijkgestemde moeders

Ik betaal in 3 termijnen

Scroll naar boven