fbpx
Close

Lieve moeders over de Mindful Moeder Training

februari 2020

"Al lange tijd was ik op zoek naar "iets" om het allemaal beter te laten lopen. Want het liep simpelweg niet. Hoezeer ik ook mijn best deed. Ik was aan het worstelen en voelde zo dat ik daar "iets" aan moest doen. Sessie zus, sessie zo, workshop hier, geboortehoroscoopdeskundige daar. Totdat ik me besefte dat ik op zoek was naar externe oplossingen. Buiten mezelf, want zelf kan ik het niet oplossen, dacht ik. En op dat moment kwam er op Instagram een bericht voorbij. Dat bleek een schot in de roos, want waar ik eerst de oplossing altijd buiten mezelf zocht, liet jij mij inzien dat het begint met stilstaan. Stilstaan bij jezelf. Wat voel je? Wat raakt je? Dat was een enorme eye-opener. En het werkte, direct resultaat! De kinderen reageerden anders. Kregen van mij ook ruimte om het zelf op te lossen. Waardoor ik weer ruimte kreeg."

-Regien, lieve moeder van 2 dochters van 6,5 en 3,5 jaar. 


januari 2020

"Marjolein hielp mij in het 1 op 1 gesprek mijn mindset aan te passen bij het maken van een paar grote keuzes. Ze nodigde me uit na te denken of ik bepaalde keuzes uit liefde of uit angst nam. En om dan voor liefde te gaan. Ook hielp ze me vertrouwen te hebben in dat de dingen waar ik nog geen antwoord op heb (wat wordt mijn nieuwe droombaan), dat ik daar niet extra hard voor hoef te werken. Het komt, echt. En dat kwam het! Veel gauwer dan ik gedacht had!"

-Maaike, lieve moeder van een drieling van 3,5 jaar oud.

december 2019

"Het programma hielp mij om stil te staan, naar mijzelf te kijken en van daaruit met meer rust met de kinderen te kunnen omgaan. Het is voor mij heel helder geworden dat ik alleen vanuit zelfliefde de uitdagingen met de kinderen goed aankan. Door het programma ben ik meer momenten voor mijzelf gaan inbouwen, niet groots, maar juist op simpele manieren."

-Mariska, lieve moeder van dochter 5 en zoon 3.

november 2019

"Ontzettend leerzaam en waardevol. Ik had niet durven dromen dat ik zo zou groeien als moeder. Heeft me veel bewuster gemaakt van dat het oké is al het soms even niet lukt. En het heeft me zachter en liever gemaakt. Ik ben nu wat ik altijd wilde zijn, maar wat me steeds niet lukte. Een sterke, lieve moeder die haar kinderen laat zien dat het leven het leven waard is! Ik geniet ontzettend van ze. Als ik relaxt ben, dan slaagt de dag! En is er voor de kids alle ruimte om zich te ontwikkelen zonder dat het mij van mijn stuk brengt."

-Kim, lieve moeder van zoon 4 jaar en dochter 2 jaar.

september 2019

"Hoewel ik wat meer tijd heb genomen om mee te doen aan de lieve moeders training heb ik er veel aan gehad. Ik wil je daarvoor ook bedanken. Ik heb geleerd hoeveel invloed gedachten hebben op mijn gemoedsrust, op mijn humeur. En dat ik daar zelf heel veel invloed op heb. En dat ik pas vanuit liefde kan reageren als ik eerst contact maakt met mijzelf. Ik heb de training gevolgd omdat ik meer rust moest inbouwen in mijn leven, op het werk maar ook als alleenstaande moeder thuis. Ik heb de training al aan meerdere lieve moeders aangeraden. Ik blijf je zeker volgen. Nogmaals bedankt voor het delen van jouw inzichten en tips."

-Lieve Moeder Marjolein van V.

augustus 2019

"Mijn man vindt me relaxter en ik kan net iets vaker met een helicopterview naar de situatie kijken. Ik probeer me bewuster te zijn van de leuke momenten en te genieten van wat de kinderen doen en zeggen, hoe ze hun best doen en willen helpen, ook al pakt dat soms niet uit zoals ze bedacht hebben. Vooral de relatie met mijn jongste zoon is verbeterd hierdoor."

-Annelie, lieve moeder van twee: 4 jaar en 2 jaar.

juli 2019

Mijn grootste inzicht is hoe meer ik investeer in mijn eigen geluk en rust in mezelf, hoe fijner onze kinderen zich voelen. Dat ze spiegelen waar ik nog iets te leren heb. De ene keer gaat dat beter dan de andere keer, maar het bewustzijn is er, dat wanneer ik een fijne dag ervaren heb dat ook komt omdat ik zelf de controle meer los heb durven laten en mezelf minder opjaag in het vele moeten. Alles wat ik dan doe, is mooi meegenomen.

-Jacqueline, lieve moeder van Babet (4 jaar) en Jonas (2 jaar)

juli 2019

Dankzij het programma merk ik dat ik makkelijker dingen kan loslaten. Als iets niet goed gaat of als ik iets ben vergeten, dan accepteer ik dat gewoon. Ik ga langzamer door de dag heen en bewaar mijn energie. Bijvoorbeeld waar ik eerst 3 actie punten plande om te doen, na het middagslaapje van mijn dochter, is er nu nog maar 1. Zodat ik nog energie overhoud om voor het avondeten te zorgen. Ik pak ook sneller mijn rustmomentjes. Ik zie hierdoor ook dat mijn man vaker de draad op pakt. Ik zat er echt even doorheen en ben blij dat je op mijn pad terecht bent gekomen.

-Roos, lieve moeder van 2 kinderen: 5 en 2 jaar.

mei 2019

"Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor het maken van een geweldig inspirerende cursus. Ik ben in de afgelopen 5 maanden ontzettend gegroeid als moeder. In zeker 85% van de tijd ben ik de moeder die ik voor ogen had te worden. Ik ben daar heel erg trots op. Zo liep ik van de week met mijn kids in de dierentuin. Ineens kreeg ik tranen in m'n ogen omdat ik besefte hoe goed het met mij en mijn gezin gaat. Ik merk hoeveel effect mijn reactie heeft op mijn gezin en op mezelf. Het levert me veel energie en voldoening op."

-Kim, lieve moeder van 2 kinderen: 4 jaar en 2 jaar.

april 2019

Lieve moeder
"Nogmaals bedankt voor je training. Ik heb er veel aan! Ik heb wel eens eerder een mindfulness cursus gedaan, maar wat ik zo fijn vind bij jou, is dat jouw oefeningen zo toepasbaar zijn in het dagelijkse leven met een kind en mijn band met mijn zoon doen versterken. Het laat me echt het mooie aan het moederschap zien."

– Antje, lieve moeder van zoon (10 maanden).

maart 2019

"Je inzichten zijn zo herkenbaar en je maakt de stap naar verandering zo laagdrempelig dat het echt werkt. Ik wou dat ik je facebook bericht eerder was tegengekomen, zodat ik eerder had gemerkt dat het anders kon. Ik ben heel dankbaar dat ik dit vanaf nu wel weet en kan toepassen. Ik ben heel blij dat de toegang ook 1 jaar geldig blijft, ik ga nog vaak het platform bezoeken. Dankzij jouw inzichten heb ik mezelf helemaal teruggevonden en kan ik 100% voor m'n gezin gaan (terwijl ik me zelf ook goed voel). En natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar dankzij jouw training heb ik een goeie basis om hier mee om te gaan. Je bent een echte aanrader voor alle mama's die het graag anders willen en die zich ook willen openstellen voor verandering."

-Tiffany, lieve moeder van dochter van 5 en zoon van 3 jaar.

februari 2019

"Ik heb nu 2 weken gedaan. Ik merk vooral dat ik me sneller relaxter kan voelen en dat ik beter kan accepteren als ik niet alles heb gedaan wat ik van mezelf moest doen. Dus beter dingen loslaten en meer rust thuis. Een heel mooi resultaat lijkt mij zo na 2 weken. Ik ben ook gestart met yoga en dat past er heel goed bij. Ik ga het weekend verder met week 3. Go, go, go! Ik sta ook meer in contact met de oudste van de 2 kids en dat is heel erg fijn om te merken."

-Irja, lieve moeder van 2 kids van 4 jaar en 6 maanden oud.

januari 2019

"Ik ben de training gestart, omdat ik geen rust kon vinden in mijn drukke leven als moeder van 3 kinderen. Ik wilde mezelf weer worden. Wat ik heb gevonden is meer zelfliefde, de inzichten om een leukere moeder te zijn door tijd voor mezelf in te plannen. Vooral de audio oefeningen vind ik heel erg fijn, even wandelen met een oefening in mijn oren."

– Evelien, lieve moeder van 3 kinderen van 4, 2 en 1 jaar oud.

januari 2019

“Ik vind ‘Lieve Moeders’ geweldig! Er is best wel veel te vinden over opvoeden van je kinderen, maar heel weinig over moeder zijn. En natuurlijk gaat het over dingen als tijd, planning etc. maar dat is een praktisch iets. Jij zorgt ervoor dat ik word uitgedaagd dieper te kijken. Juist dat gedeelte doe je zo mooi. Je stelt de vragen in de oefeningen rustig en dat geeft mij tijd om er over na te denken en te voelen. Dat raakt me. De fijne korte, prettige oefeningen maken het heel haalbaar om er mee aan de slag te gaan zonder dat het voelt als een opdracht. De lessen helpen mij enorm!”

– Liza, lieve moeder van zoon van 2 jaar oud.

december 2018

"In het begin was ik een beetje sceptisch; mindfulness is dat iets voor mij? Gaat een wildvreemde mij in zes weken vertellen hoe ik mijn eigen bedrijf, gezin en huishouden beter kan laten draaien? Maar ik heb nu week vier achter de rug en ik merk echt verschil. Ik schiet niet meer uit mijn slof, ervaar echt meer rust en kan alles meer een plekje geven. Ik ben ook veel liever voor mezelf en voel mij zeker niet meer schuldig als alles anders loopt. Ik vind het erg fijn dat het op je eigen tempo gaat en je dus zelf kan bepalen hoe snel je gaat. Als je twijfelt of deze training iets voor jou is, zou ik het gewoon doen!"

– Annemarie, lieve moeder van 2 dochters (5 en 3 jaar) en 1 jongen van 1 jaar

november 2018

"Ik ben heel blij dat ik lievemoeders ben tegengekomen en dat ik mee heb mogen doen. Alsof het zo had moeten zijn! De training heeft mijn kijk op het moederschap zo veranderd, dat ik bewuster ben geworden van mijn leven. Hierdoor kan ik meer stil staan bij mooie momenten. Het lukt me bewust te worden van hoe ik me voel, wat ik wil of nodig heb en wat ik daarvoor moet doen. Ik heb zoveel geleerd. Kortom, een echte aanrader. Bedankt Marjolein!"

– Laura, lieve moeder van een jongen, 2 jaar.

november 2018

"In tegenstelling tot de standaard mindfulnescursus, kan ik de oefeningen van lieve moeders veel beter inpassen in mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen. Hierdoor is mijn kijk op mijn kinderen veranderd, reageren mijn kleine draken dáár weer op en is het allemaal gemoedelijker in huis."

– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

oktober 2018

Lieve moeder
"Ik heb op een mooie manier inzicht gekregen in hoe ik meer vertrouwen kan hebben en los kan laten. Hierdoor voel ik me veel sterker en geniet ik nog meer van mijn dochter."

– Manouk, lieve moeder van dochter, 6 maanden.

oktober 2018

Lieve moeder
"Ik was verbaasd dat door simpele en korte oefeningen ik direct blijer werd met mezelf en ook mijn zoontje. Hoewel ik tevreden ben over mijn leven en mezelf als moeder geeft dit me echt een enorme boost."

– Vita, lieve moeder van zoon, 3,5 jaar

juli 2018

Lieve moeder
''Door een simpele aanpassing in mijn dagelijkse routine ben ik veel duidelijker gaan voelen wat ik echt belangrijk vind en waar ik blij van word. Dat helpt me in het maken van keuzes die me als vrouw én moeder veel gelukkiger maken.''

– Manon, lieve moeder van zoon, 3,5 en dochter, 1 jaar.

juni 2018

"Het gaat super! Ik kan me meer ontspannen in “lastige” situaties en leef meer in het nu. Het gaat nog niet altijd vanzelf, maar door de oefeningen er dan bij te pakken denk ik: "Oh ja, het is oké! Het komt echt wel goed" :) :) Ook mijn man merkt een groot verschil! Bedankt!"

– Stefanie, lieve moeder van 2 zoons van 3 en 1 jaar oud

februari 2018

Lieve moeder
"Ik ben er met open blik aan begonnen. Ik dacht dat het misschien wat zweverig voor me zou zijn 😉. Niets is minder waar; gelijk na de eerste oefening voelde ik me rustiger en meer ontspannen. En dit bleef zo; de oefeningen leren me om dieper en verder te kijken naar de onderliggende verlangens en behoeften. Heel prettig om te merken dat zulke kleine dingen zo veel en snel effect hebben."

– Marieke, 3 kinderen van 7, 5 en 3 jaar oud.

november 2017

"Jouw rake woorden en rustige stem helpen mij bewuster te genieten van mezelf als mama en van mijn kinderen. Heerlijk om extra rustmomenten te pakken met jouw training. Dank je!"

– Marlous, lieve moeder van Lauren (4) en Boris (1,5)