fbpx
Close

Lieve moeders over de Mindful Moeder Training

"Ik ben de training gestart, omdat ik geen rust kon vinden in mijn drukke leven als moeder van 3 kinderen. Ik wilde mezelf weer worden. Wat ik heb gevonden is meer zelfliefde, de inzichten om een leukere moeder te zijn door tijd voor mezelf in te plannen. Vooral de audio oefeningen vind ik heel erg fijn, even wandelen met een oefening in mijn oren."

– Evelien, lieve moeder van 3 kinderen van 4, 2 en 1 jaar oud.

"In tegenstelling tot de standaard mindfulnescursus, kan ik de oefeningen van lieve moeders veel beter inpassen in mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen. Hierdoor is mijn kijk op mijn kinderen veranderd, reageren mijn kleine draken dáár weer op en is het allemaal gemoedelijker in huis."

– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

“Ik vind ‘Lieve Moeders’ geweldig! Er is best wel veel te vinden over opvoeden van je kinderen maar heel weinig over moeder zijn. En natuurlijk gaat het over dingen als tijd, planning etc. maar dat is een praktisch iets. Jij zorgt ervoor dat ik word uitgedaagd dieper te kijken. Juist dat gedeelte doe je zo mooi. Je stelt de vragen in de oefeningen rustig en dat geeft mij tijd om er over na te denken en te voelen. Dat raakt me. De fijne korte, prettige oefeningen maken het heel haalbaar om er mee aan de slag te gaan zonder dat het voelt als een opdracht. De lessen helpen mij enorm!”

– Liza:, lieve moeder van zoon van 2 jaar oud.

"Ik ben heel blij dat ik lievemoeders ben tegengekomen en dat ik mee heb mogen doen. Alsof het zo had moeten zijn! De training heeft mijn kijk op het moederschap zo veranderd, dat ik bewuster ben geworden van mijn leven. Hierdoor kan ik meer stil staan bij mooie momenten. Het lukt me bewust te worden van hoe ik me voel, wat ik wil of nodig heb en wat ik daarvoor moet doen. Ik heb zoveel geleerd. Kortom, een echte aanrader. Bedankt Marjolein!"
– Laura, lieve moeder van een jongen, 2 jaar.
Lieve moeder
"Ik ben er met open blik aan begonnen. Ik dacht dat het misschien wat zweverig voor me zou zijn 😉. Niets is minder waar; gelijk na de eerste oefening voelde ik me rustiger en meer ontspannen. En dit bleef zo; de oefeningen leren me om dieper en verder te kijken naar de onderliggende verlangens en behoeften. Heel prettig om te merken dat zulke kleine dingen zo veel en snel effect hebben."

-Marieke, 3 kinderen van 7, 5 en 3 jaar oud.

Lieve moeder
''Door een simpele aanpassing in mijn dagelijkse routine ben ik veel duidelijker gaan voelen wat ik echt belangrijk vind en waar ik blij van word. Dat helpt me in het maken van keuzes die me als vrouw én moeder veel gelukkiger maken.''

-Manon, lieve moeder van zoon, 3,5 en dochter, 1 jaar.

"In het begin was ik een beetje sceptisch; mindfulness is dat iets voor mij? Gaat een wildvreemde mij in zes weken vertellen hoe ik mijn eigen bedrijf, gezin en huishouden beter kan laten draaien? Maar ik heb nu week vier achter de rug en ik merk echt verschil. Ik schiet niet meer uit mijn slof, ervaar echt meer rust en kan alles meer een plekje geven. Ik ben ook veel liever voor mezelf en voel mij zeker niet meer schuldig als alles anders loopt. Ik vind het erg fijn dat het op je eigen tempo gaat en je dus zelf kan bepalen hoe snel je gaat. Als je twijfelt of deze training iets voor jou is, zou ik het gewoon doen!"

-Annemarie, lieve moeder van 2 dochters (5) en (3) en 1 jongens ( 1)

Lieve moeder
"Ik heb op een mooie manier inzicht gekregen in hoe ik meer vertrouwen kan hebben en los kan laten. Hierdoor voel ik me veel sterker en geniet ik nog meer van mijn dochter."

-Manouk, lieve moeder van dochter, 6 maanden.

Lieve moeder
"Ik was verbaasd dat door simpele en korte oefeningen ik direct blijer werd met mezelf en ook mijn zoontje. Hoewel ik tevreden ben over mijn leven en mezelf als moeder geeft dit me echt een enorme boost."

– Vita, lieve moeder van zoon, 3,5 jaar

"Jouw rake woorden en rustige stem helpen mij bewuster te genieten van mezelf als mama en van mijn kinderen. Heerlijk om extra rustmomenten te pakken met jouw toolkit. Dank je!"

– Marlous, lieve moeder van Lauren (4) en Boris (1,5)

"Het gaat super! Ik kan me meer ontspannen in “lastige” situaties en leef meer in het nu. Het gaat nog niet altijd vanzelf maar door de oefeningen er dan bij te pakken denk ik: "Oh ja, het is oké! Het komt echt wel goed" :) :) Ook mijn man merkt een groot verschil! Bedankt!"

-Stefanie, lieve moeder van 2 zoons van 3 en 1 jaar oud