Close

Privacybeleid van lievemoeders.nl

Augustus 2018

De website “lievemoeders.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door lievemoeders.nl, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord Holland onder nummer 66309662.


BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

lievemoeders.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

lievemoeders.nl wordt beheerd door Marjolein Mennes

Klik hier voor meer informatie over mij.


Gegevens verzamelen

Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je

– je inschrijft voor mijn twee wekelijkse inspiratiemails

– een download aanvraagt

– je aanmeldt voor een gratis online workshop en/of training

– een contactformulier invult

– een dienst of product bij me koopt

– een aanvraag doet voor één van mijn producten en/of diensten

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.


Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

– Voor- en achternaam

– E-mailadres

– Telefoonnummer

– IP-adres


Waar gebruik ik de persoonsgegevens voor?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit gebeurt uitsluitend met de gegevens die ik heb gekregen via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen.

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in ActiveCampaign. Hierna ontvang je éénmalig een e-mail om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Dit vind je ook terug op de desbetreffende formulieren.



Jouw gegevens op lievemoeders.nl

Heb je je ingeschreven voor mijn inspiratiemails, een gratis download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht maar wil je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen? Dan kan je je altijd met één klik op een link weer uitschrijven.  Je vindt de link onderaan elke e-mail. Of je neemt gewoon even contact met me op. Je e-mailadres wordt dan onmiddellijk uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem waar ik mee werk. ActiveCampaign.

De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Voor het maken van advertentiedoelgroepen in Facebook maak ik gebruik van de e-mailadressen die verzamel via de aanvragen van gratis workshops/trainingen op mijn website.


Webshop lievemoeders.nl en lievemoeders-trainingen.nl

Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in mijn webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door lievemoeders.nl niet opgeslagen.

De enige gegevens die ik opsla zijn:

– Voor – en achternaam

– Adres, postcode en woonplaats

Dit is om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon en op het juiste adres te kunnen leveren.

– Telefoonnummer

Dit is om je te kunnen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.

-E-mailadres

Zodra ik je bestelling heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging en factuur per e-mail. Als de bestelling wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.

– IP-adres

Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Start jij een transactie maar deze wordt niet afgerond, dan worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van de maand verwijderd van de server.


Beveiliging gegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.


Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.