Ja (OUD)

Mindful Moeder Programma
Vanuit rust en vertrouwen de moeder zijn die je wilt zijn

Ja, ik doe mee


”De wil is er absoluut, alleen lukt het me maar niet echt te genieten van het moederschap. Ik zit met mijn hoofd bij alles wat er nog gebeuren moet. En ik wil eindelijk wel eens wat meer rust ervaren om dit wel te doen. ”

Herken je dit?
Door de waan van de dag, zet je jezelf vaak op de laatst plaats. Er is altijd wel iets te doen en de dagen vliegen voorbij.Ik ben bang dat ik niet genoeg geniet van deze bijzondere periode, want deze tijd komt nooit meer terug. Geef ik ze eigenlijk wel genoeg aandacht?

Wat als je niet straks als deze fase weer voorbij is, maar nu veel meer gaat genieten van het moederschap?

”Ik was op de hoogte van wat ‘het beste’ voor mijn kind zou zijn, maar wat was nu het beste voor mij?”

Met een nachtkastje vol boeken over opvoedkundige stromingen en methodes raakte ik steeds verder verwijderd van wat goed was voor mij. Ik besloot die boeken weg te zetten en ‘werk’ te maken van het beter leren kennen van mezelf.Wat voor een moeder wil ik zijn? Hoe wil ik me voelen? En wat heb ik nodig om mijn eigen pad hierin te vinden?

“Minder van ‘hoe het hoort’ en meer van wat goed is voor mij.’

Wat voor mij een enorme impact had en nog altijd heeft is toen ik ontdekte dat heel eenvoudige dagelijkse handelingen een enorm verschil kunnen maken op hoe een dag verloopt.

Daarom heb ik het Mindful Moeder Programma ontwikkeld om moeders hierin te begeleiden.Want wanneer jij weer in verbinding staat met wie jij bent, komt er oneindig veel liefde en veerkracht vrij. Dan voel je weer dat je de regie hebt. Dan voel je rust in je hoofd en in je lijf, ongeacht de omstandigheden.Welke uitdaging er ook is, wanneer jij een shift maakt, heeft dat een positieve uitwerking op het hele gezin. En dat is de meest verrijkende en betekenisvolle transformatie die er is.Het Mindful Moeder Programma helpt jou te beseffen dat het moederschap de ultieme reis is om jezelf echt te leren kennen. Het laat je zien dat jij mag kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Op élk moment.

Ja, ik kies voor mezelf

Sterk in je schoenen, volop genieten van het moederschap

Ik geniet van mijn leven en kinderen en heb weer echt plezier in moeder zijn.Ik voel me zekerder als moeder, ik vertrouw op mijn intuïtie en maak duidelijke keuzes, omdat ik praktische en eenvoudige tools en inzichten in handen heb.Oude patronen uit mijn verleden zijn doorbroken, waardoor ik weer vrij kan zijn in hoe ik mezelf uit en met dingen om ga.Ik laat me niet meer leiden door angst en reageer rustiger op situaties.Ik voel me niet langer schuldig tegenover mijn kind, mezelf of mijn partner.De schaamte die ik vaak voelde heeft ruimte gemaakt voor groei.Ik heb het plezier in mijzelf weer teruggevonden en dat kan ik weer doorgeven aan mijn gezin.We hebben verbinding, liefde en plezier met elkaar. We mogen het oneens zijn zonder dat het direct strijd oplevert.Ik heb mezelf en mijn grenzen leren kennen en kan die liefdevol bewaken.Ik sta sterker in mijn schoenen, ben minder snel uit mijn doen en kan weer leven!

Ja, dat wil ik.

Over Marjolein Mennes (1979)

Marjolein is al jaren coach en therapeut en sinds 2016 alleen nog voor moeders met jonge kinderen (0-7) Getrouwd en moeder van 2 zoon (2013 en 2016). Toen zij zelf moeder werd, was ze totaal overwhelmed door haar nieuwe rol. Hierdoor ontdekte zij de diepere laag van het moederschap en richtte zij kort daarna Lievemoeders.nl op. Wat maakt dat ze hier nu inmiddels ruim 20.000 lieve moeders online mee inspireert. En er volgde al bijna 1000 lieve moeders 1 of meerder trainingen en programma’s van Lieve Moeders.

Voor wie is dit programma bedoeld?

De moeders die dit programma volgen, voelen: Ik wil het anders. Ik wil er met volle aandacht zijn voor mijn kinderen. Niet steeds bezig met alles wat nog moet. Je wilt af van dat onrustige gevoel van altijd maar iets moeten.Diep van binnen weet je dat er zoveel meer in je zit, maar dat vermoeidheid ervoor zorgt dat je niet de moeder bent die je wilt zijn.Je bent nieuwsgierig naar hoe het anders kan. Omdat je je realiseert dat deze periode in je leven voorbij vliegt en je met trots en voldoening wilt terug kijken. Je wil nu meer rust en niet pas wanneer deze fase weer voorbij is. Als je wilt ontdekken hoe het ook anders kan, nieuwsgierig bent en jezelf wilt verrassen in wat er mogelijk is, dan is dit programma 100% geschikt voor jou.

Én wat ga je ontdekken?
Hoe je voor jezelf kan zorgen in een druk leven.Hoe je meer rust creëert en daarmee balans ervaart.Hoe strijd met je kinderen plaats maakt naar veel meer plezier.Hoe je het moederschap kunt gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.Hoe je altijd voldoende tijd voor jezelf hebt.Hoe je een nog sterkere verbinding krijgt met jezelf en je kinderen (en partner).Hoe je ondanks een druk gezinsleven rust en focus kunt houden op wat voor jou belangrijk is.Hoe je veel meer voldoening haalt uit deze bijzondere tijd met je kleine kinderen. JA, DIT WIL IK!

“In het begin was ik een beetje sceptisch; mindfulness is dat iets voor mij? Gaat een wildvreemde mij in zes weken vertellen hoe ik mijn eigen bedrijf, gezin en huishouden beter kan laten draaien? Maar ik heb nu week vier achter de rug en ik merk echt verschil. Ik schiet niet meer uit mijn slof, ervaar echt meer rust en kan alles meer een plekje geven. Ik ben ook veel liever voor mezelf en voel mij zeker niet meer schuldig als alles anders loopt. Ik vind het erg fijn dat het op je eigen tempo gaat en je dus zelf kan bepalen hoe snel je gaat. Als je twijfelt of deze training iets voor jou is, zou ik het gewoon doen!”
-Annemarie, lieve moeder van dochter (5) en 2 jongens (3 en 1)

Verschillende experts delen waardevolle lessen die elke moeder mag weten.

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Er gaat direct een knop om, omdat jouw intentie voor het nieuwe jaar helder is. Je geeft richting aan wat jij belangrijk vindt.Je ontvangt direct na aanmelding een link waarmee je persoonlijk kunt inloggen in het programma en toegang hebt tot alles wat je nodig hebt. Je krijgt alle tools en stappen met praktische uitleg hoe je dit kunt toepassen in jouw gezin.Je volgt de juiste stappen in de juiste volgorde en ik help je via regelmatig herinneren aan wat voor jou belangrijk is. Je bepaalt je eigen tempo en je hoeft nergens heen.Je blijft je unieke zelf en vanuit daar ga je met veel meer plezier van je kinderen genieten.Je krijgt veel meer aandacht voor de dingen die jij nodig hebt om in balans te blijven.


Stap voor stap neem ik je mee naar een leven waarin je met veel meer rust en geduld van je gezin geniet.


Ja, ik doe mee

“In tegenstelling tot de standaard mindfulnescursus, kan ik deze oefeningen van lieve moeders veel beter inpassen in mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen. Hierdoor is mijn kijk op mijn kinderen veranderd, reageren mijn kleine draken dáár weer op en is het allemaal gemoedelijker in huis.”
– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

Rust vind je niet door minder doen en meer me-time, maar door je leven met aandacht te leven.


Ja, dat wil ik.

FAQ

Is dit programma geschikt voor mij?
Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook nog vaak genoeg! Maar als ik daar naar had geluisterd dan was ik nu een gefrustreerde moeder geweest, met veel strijd met mijn kids. Stel je voor, ik geef je de stappen. Ben je bereid elke dag een kleine stap te nemen?Het Mindful Moeder Programma lijkt misschien zo groot. Maar de kracht zit ‘m in regelmatig een kleine stap. Dat heeft voor mij HET verschil gemaakt. Het zal je verrassen want het is dichterbij dan je denkt.

Ik weet niet of ‘online’ iets voor mij is?
Wat maakt dat je twijfelt? Vraag je je af of dat waar jij tegen aan loopt en waar jij zo naar verlangt wel aan bod komt? Of er voldoende wordt ingespeeld op dat wat jij graag anders wilt?Ben je op zoek naar meer handvatten en stappenplannen? Of wil je waardevolle inzichten en lessen? Met het laatste kan ik je stap voor stap meenemen om het moederschap anders te ervaren.Het mooie is dat je het programma in je eigen tempo volgt en dat je nergens heen hoeft. (Geen oppas nodig ;))En mocht je aarzelen omdat je je afvraagt of het wel voldoende aansluit op jouw individuele problemen? Hoe zou het voor je zijn als je tot de ontdekking komt dat er nog veel meer moeders zijn die dagelijks met dezelfde dingen worstelen? En waar ik al bijna 600 moeders mee heb mogen helpen? Als jij de stappen gaat toepassen dan beleef je het moederschap vanuit rust en vertrouwen, dat is wat zeker is.

Ik vraag me af of dit het juiste moment is?
Ben je op dit moment heel erg druk? Stapelen je todo’s zich alsmaar op? Word je lontje steeds korter?Doe je steeds meer je best om alles voor elkaar te krijgen? En lukt dit tot nu toe? Je gaat je namelijk niet vanzelf rustiger voelen. Meedoen met Mindful Moeder Programma betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd om te gaan.Ook al is iedere moeder anders en zit iedereen met haar kind in een eigen fase: alle lieve moeders krijgen waar ze zo naar verlangen.

De investering is te groot voor mij.
Is dit een grote stap voor je? Als je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Deze investering is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent. Het is juist investering in jezelf. In jouw gezin. Je leert hoe je het moederschap anders kan ervaren. Met veel meer rust en voldoening. En dat is juist wat je nodig hebt. Je bent misschien gewend om geld te sparen, uit te geven aan dingen die je (tijdelijk) blij maken.  Hoe zou het voor je zijn als jij je van binnen uit blij gaat voelen. Onafhankelijk van hoe het met je gezin gaat, hoe je huis eruit ziet etc.Gun jezelf deze inzichten. Het gaat je zoveel ruimte en vrijheid opleveren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Mijn partner is niet enthousiast.
Is het spannend deze beslissing alleen te nemen? Mijn ervaring is dat het soms best eenzaam kan zijn als moeder. Dat herken je vast wel. Straks heb je een community met gelijkgestemde mensen om je heen. Voel je de connectie, het vertrouwen. Voer je gesprekken die er echt toe doen. Krijg je de support om ook echt meer rust te vinden. En alle inzichten pas je toe op de mensen om je heen. Als ik kijk wat ik terug heb gekregen voor alles wat ik in mezelf heb geinvesteerd, kan ik er niet alleen voor mijn gezin zijn, maar ook voor mijn dierbaren en voor JOU en al die andere lieve moeders. En ik vind het zo ontroerend om terug te horen dat partners dankbaar zijn dat hun vrouw veel lekkerder in haar vel zit.


Nog even sparren?

Mail dan gerust naar marjolein@lievemoeders.nl. Ook als je een vraag hebt of dit programma goed bij je past.

NAAR CONTACT

“Je inzichten zijn zo herkenbaar en je maakt de stap naar verandering zo laagdrempelig dat het echt werkt. Ik wou dat ik je Facebook bericht eerder was tegengekomen, zodat ik eerder had gemerkt dat het anders kon. Ik ben heel dankbaar dat ik dit vanaf nu wel weet en kan toepassen. Ik ben heel blij dat de toegang ook 1 jaar geldig blijft, ik ga nog vaak het platform bezoeken. Dankzij jouw inzichten heb ik mezelf helemaal teruggevonden en kan ik 100% voor m’n gezin gaan (terwijl ik me zelf ook goed voel). En natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar dankzij jouw training heb ik een goeie basis om hier mee om te gaan. Je bent een echte aanrader voor alle mama’s die het graag anders willen en die zich ook willen openstellen voor verandering.”– Tiffany, lieve moeder van dochter van 5 en zoon van 3 jaar.

Het Mindful Moeder Programma


€450,-  Toegang tot alle inzichten en lessen waardoor je stap voor stap in de juiste volgorde ontdekt wat jij nodig hebt.Elke maand toegang tot een live groepscoach sessie zodat je snel weer ontspanning en vertrouwen voelt in hoe jij het doet.Toegang tot alle masterclasse video’s met experts over: hechting, slapen, werk/prive balans, de transformatie van je lichaam/geest als je moeder wordt en over hoe je voldoende ruimte geeft aan je kind om zich te ontwikkelen.6 maanden toegang tot het gehele programma, en een community vol met gelijk gestemde lieve moeders. Want je bent nooit de enige.

Ik betaal in één keer


€155,- Toegang tot alle inzichten en lessen waardoor je stap voor stap in de juiste volgorde ontdekt wat jij nodig hebt.Elke maand toegang tot een live groepscoach sessie zodat je snel weer ontspanning en vertrouwen voelt in hoe jij het doet.Toegang tot alle masterclasse video’s met experts over: hechting, slapen, werk/prive balans, de transformatie van je lichaam/geest als je moeder wordt en over hoe je voldoende ruimte geeft aan je kind om zich te ontwikkelen.6 maanden toegang tot het gehele programma, en een community vol met gelijk gestemde lieve moeders. Want je bent nooit de enige.

Ik betaal in 3 termijnen

Scroll naar boven