fbpx
Close

oktober 13, 2017

Het antwoord op jouw vraag

VLOG! Lieve moeders, krijg antwoord op de vraag die jou op dit moment het meest bezig houdt.

Het leven met jonge kinderen kan soms behoorlijk gehaast en opgefokt zijn.

Alles even snel. Als je hier iets opruimt valt er daar weer iets om. Je bent continu in beweging. Je kunt overal maar heel kort aandacht aan besteden omdat iets anders je aandacht weer vraagt. Misschien herken je het wel als je koffie gaat drinken met een vriendin die ook kinderen heeft dat je elkaar een uur lang alleen maar halve verhalen vertelt.

Dat bouwt zich zo op en dat kan behoorlijk frustrerend zijn.

Ik zou je vandaag willen uitnodigen om stil te staan bij de vraag wat jou het meest frustreert in het moederschap? Waar heb jij het meeste moeite mee? Wat zou jij heel graag anders willen?

Je bent er van overtuigd dat het niet anders kan omdat het er bij hoort, of omdat iedereen het zo doet. Het gaat er niet om dat je antwoord geeft op deze vraag maar deze vraag hardop of in jezelf stelt. Wat frustreert mij nu het meest? Wat zou ik heel graag anders willen zien? En kijk dan eens wat het stellen van deze vraag met je doet. Word je er blij van, verdriet of juist boos? Misschien dat je zelfs een lichamelijk sensatie voelt. Dat je misschien ergens een bedrukt gevoel krijgt, je hart sneller gaat kloppen.

Wees niet bang jezelf deze vraag te stellen omdat je het antwoord niet weet. Het gaat erom dat je jezelf deze vraag stelt omdat dit iets in beweging zet. En ook al lijkt het alleen maar nog frustreert te zijn omdat je geen antwoord weet diep van binnen komt er wel iets in beweging omdat je stil staat bij deze vraag. En om je hierbij te helpen heb ik een mediatie gemaakt die je helpt meer inzicht te krijgen op deze vraag.

Je kunt de meditatie gratis downloaden.

En ik zou je willen uitnodigen deze vraag in het weekend te stellen en te kijken welk nieuw inzicht het je geeft. Wie weet welke doorbraak je krijgt door deze simpele korte oefening. Om meer het leven te leven wat je zou willen ook al hoe je het nu nog voor onmogelijk.

Ga ermee aan de gang. Download deze meditatie.
Ik hoor heel graag welk inzicht het je heeft gegeven. Je kunt me persoonlijk mailen of via de facebook pagina.

Alvast een fijn weekend!