De Lieve Moeders Whatsapp Reminders

De Lieve Moeders Whatsapp Reminders

Ja, dat wil ik!


Lieve moeder herken je dit?

Je voelde je een tijdje goed in je vel, alles liep lekker maar soms voel je je weer terug bij af.Je rent van hot naar her, doet alles tegelijk.Die korte rust momenten komen er gewoon niet meer van.Waardoor je je grenzen vaak overgaat en je lontje korter wordt.En je even vergeet wat je ook alweer echt belangrijk vindt in het leven.

Wil je meer aandacht voor jezelf en je kinderen?

Maar merk je dat je dagelijkse verplichtingen jouw ritme bepalen?En wil je juist:Even de vaart uit je drukke dag.Pauze van al je gedachten en planning.Je eigen liefdevolle stem aan het woord en niet je kritische stem.Met een frisse blik uitzoomen op wat je bezig houdt.

Ontvang de Lieve Moeder Reminders op je telefoon.

Op onverwachte momenten een korte reminder, oefening of tip. Voor meer liefdevolle aandacht voor jezelf op je dag. 3x per week.

Ja, dat wil ik!

Hoe werkt het?

Na aanmelding stuur ik je persoonlijk 3 x per week een liefdevolle reminder, tip of oefening. Zodat je wordt herinnert aan wat voor jou belangrijk is.Je ontvangt de berichten op verschillende tijden. Wanneer je het niet verwacht, maar misschien wel heel goed kan gebruiken. ( en ’s nachts laat ik je met rust hoor ;))

“De reminders helpen me te herinneren aan wat ik belangrijk vind. Dat ik uit de sleur van de dag en de “standaard appjes” word gehaald. Dat ik stil kan staan bij mezelf. Even pas op de plaats en dan weer door met de dag.”
– Gerdi, lieve moeder van meisje, 5 jaar en jongen, 2 jaar.

“Als ik dan toch de hele tijd op mijn telefoon zit (?oeps), dan kan ik maar beter soms iets fijns lezen. Even een moment stilstaan, het werkt gewoon! Alsof iemand je even op je schouder tikt. En al denk je er alleen aan en doe je niet meteen, de opdracht is al fijn.”
-Samie, moeder van zoon 5 jaar en dochter 2 jaar.

Een persoonlijke moeder coach in je broekzak. Die je helpt om die lieve moeder te zijn die je wilt zijn voor je kinderen. Zodat je weet dat je het niet alleen hoeft te doen en hulp altijd dichtbij is.Want het moederschap vraagt al zoveel van je.

Ja, Ik wil de Lieve Moeder Whatsapp Reminders ontvangen

Op onverwachte momenten een korte reminder, oefening of tip. Voor meer liefdevolle aandacht voor jezelf op je dag. 3x per week.

Ja, dat wil ik!

“Ik ben er heel erg blij mee, en de herhaling zorgt er voor dat het in m’n systeem blijft zitten. Het helpt mij zeker: Ik vind de berichtjes leuk om te lezen, zijn toch elke keer anders en het maakt me weer even bewust. De meerwaarde is de ondersteuning, het gevoel dat je het niet alleen doet. En als er wat is, je ergens op terug kunt vallen.”
Stefanie, lieve moeder van 2 zoons van 3 en 1 jaar oud

Waarom doe ik dit?

Als moeder van jonge kinderen weet ik hoe snel mijn kinderen of mijn agenda mijn leven bepalen. Om de regie steeds weer terug te pakken, zijn korte momenten van bewust zijn enorm belangrijk.En die regie is zo belangrijk om niet over een paar jaar met spijt terug te kijken. Spijt dat je niet je tijd hebt besteed aan bewust je aandacht bij dat wat voor jou zo belangrijk is. Maar dat je voldaan terug kijkt. Met trots en vertrouwen.De reminders helpen jou hier bij op een heel persoonlijke manier. Een liefdevolle wake-up call in je dagelijks leven. Ondersteuning en inspiratie speciaal voor jou als moeder van jonge kinderen.

Veelgestelde vragen:

Kom ik in een Whatapp groep?
Nee, het is geen WhatsApp groep. Je krijgt van mij persoonlijk een liefdevolle reminder via WhatsApp. 

Wanneer begint het?
Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail en start het zodra je mijn telefoonnummer hebt toegevoegd aan jouw contacten.

Moet ik iets terug zeggen/sturen?
Nee, je hoeft niks terug te zeggen. Het is een reminder waardoor jij je gedachten een paar seconden, minuten bij jezelf hebt. Kies je voor de Lieve Moeder Reminder coachings app dan kan je jouw vraag, struggle of inzicht delen. Zodat ik je op weg kan helpen, zodat je daarna weer vol vertrouwen, nieuwe inzichten en energie verder je dag door gaat.

Kan ik me afmelden als ik de reminder niet meer wil ontvangen?
Uiteraard. Je stuurt mij dan een app’je met Lieve Moeder UIT. Helemaal oké als het genoeg voor je is.

Wat heb ik nodig?
Een telefoon met Whatsapp. That’s it.

Blijft mijn nummer privé?
Ja. Ik ben de enige die jouw nummer ziet. Als je je aanmeld ga je akkoord met het privacy beleid van Lieve Moeders. In het kort betekent dit: Je telefoonnummer blijft privé, wordt niet gedeeld en gebruik ik alleen voor de administratie van de gebruikers van deze service. 

Wat gebeurd als ik mij aanmeld?

Na aanmelding kom je op een pagina waar de vervolgstappen worden uitgelegd. In de bevestigingsmail vind je ook de speciale Lieve Moeder telefoonnummer en de instructies om 3x per week de Lieve Moeder Whatsapp Reminders direct op je telefoon te ontvangen.Heb je nog een vraag?Stuur me een appje op 06-12847672 of een email naar marjolein@lievemoeders.nl 

“Wat het voor mij zo fijn maakt is het moment wanneer je een app binnen krijgt, je weer even tot “halt” wordt geroepen en je jezelf weer stil laat staan bij het nu en bij wat belangrijk is. ”
– Laura, moeder een zoon van 2 jaar

Ja, Ik wil de Lieve Moeder Whatsapp Reminders ontvangen.

Op onverwachte momenten een korte reminder, oefening of tip. Voor meer liefdevolle aandacht voor jezelf op je dag. 3x per week.

Ja, dat wil ik!

Scroll naar boven