Voor als je er even helemaal doorheen zit

Voor als je er even helemaal doorheen zit

Ja, help mij weer genieten


Affirmaties zijn alles wat je denkt en zegt. Daarmee bevestig je hoe jij over het leven denkt. En wat jij over het leven gelooft, wordt werkelijkheid voor je. Dus het is belangrijk om je bewust te worden van wat je denkt. Zodat je merkt wanneer je negatief denkt. Want dat zal ons niet het leven brengen dat we denken te willen. Als we kijken naar hoe jij voelt en denkt als moeder is het belangrijk om negatieve gedachten en uitspraken te veranderen in positieve gedachten en uitspraken. Als je elke dag een paar keer denkt: ik schiet te kort als moeder, ik ben er niet genoeg voor mijn kinderen, mijn huis is altijd een bende, dan is het logisch dat het moederschap je zwaar valt. Jouw leven reageert op de dingen die jij zegt en denkt.

Wat kan ik doen om meer te genieten van het moederschap?

Als je de negatieve affirmaties vervangt met positieve, liefdevolle affirmaties dan begin je je innerlijke dialoog te veranderen. Als je je eigen overtuigingen over jezelf als moeder verandert, begint ook de beleving van het moederschap te veranderen. Zo simpel is het. Het is een kwestie van oefenen. Daarvoor heb ik deze mp3 met positieve affirmaties voor jou gemaakt. Doe je oordoppen in, luister en ervaar het zelf.

Ja, stuur de affirmaties naar mijn mailbox

Jij bent een goede moeder!

Ja echt! Hoe zou het zijn als je elke dag hoorde:ik ben een goede moederik voel me in balansik ben trots op mezelfik ben gezond en vol energieHet zal je leven zeer positief veranderen. Kies een paar zinnetjes die je echt fijn vindt en zeg deze tegen jezelf in de spiegel, in gedachten of hardop. In het begin kan het een beetje onwennig en gek voelen. Maar na een paar dagen begin je al te merken dat het een zeer positief effect op je heeft.

“Ik was verbaasd dat door simpele en korte oefeningen ik direct blijer werd met mezelf en ook mijn zoontje. Hoewel ik tevreden ben over mijn leven en mezelf als moeder geeft dit me echt een enorme boost.”
-Vita, lieve moeder van zoon, 3,5 jaar

Ja, stuur de affirmaties naar mijn mailbox

Scroll naar boven