Antwoord op jouw vraag

Krijg antwoord op de vraag die jou het meest bezig houdt


Als je meer wilt genieten van het moederschap is het belangrijk te leren je intuïtie te volgen. Makkelijk gezegd….maar hoe doe je dat? Begeleide meditaties helpen je om contact te maken met je intuïtie. En je intuïtie, of je onderbewuste zoals we dat ook vaak noemen, weet altijd wat het beste voor jou is. Hoe meer we daar naar leren luisteren, hoe makkelijker het leven wordt.

Ik begeleid je in deze meditatie. Een makkelijker manier van mediteren om contact te maken met je intuïtie en antwoord te krijgen op wat er voor jou op dit moment nodig is.

Ja, ik wil de gratis meditatie (MP3) in mijn mailbox!

Geleide meditatie is mediteren tijdens een verhaal waar ik je in meeneem. Voor beginners is het een ideale manier om je te leren concentreren op jezelf.

Een gratis begeleide meditatie voor inzicht in wat JIJ nodig hebt.

Als moeder word je geconfronteerd met heel veel keuzes. Kindje wel of niet naar de opvang? Welke opvang? Ik heb geen tijd meer om voor mezelf iets te doen, hoe kan ik dit organiseren? Hoe is het contact met mijn partner? Zien en spreken we elkaar nog wel genoeg? De antwoorden op deze vragen liggen in jezelf. Maar door ons drukke leven is het moeilijk om daarbij te komen. Deze geleide meditatie helpt je hier enorm bij.  Doe je oordoppen in, luister en krijg antwoord op de vraag over wat JIJ op dit moment nodig hebt. 

Ja, ik wil de gratis meditatie (MP3) in mijn mailbox!

Scroll naar boven