1-op-1 coaching

Meer rust vinden in je rol als moeder


Het is niet gek ‘jezelf’ kwijt te raken sinds je moeder bent geworden. Althans, zo voelt het. Maar wat er eigenlijk gebeurt is dat het je juist terug in verbinding brengt met wie je werkelijk bent. Het ‘even niet meer weten’ is het startpunt vanuit waar je veel meer rust kan vinden in het moederschap.

“Dank je wel voor het mooie gesprek gisteren. Het heeft mij echt ontzettend goed gedaan. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. Het is fijn om nu inzichten te hebben waar ik iets mee kan.  Nogmaals bedankt voor de mooie vragen die je gisteren hebt gesteld. Ik (ja, IK) ben echt ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om JA te zetten op de online coaching. Ik heb nu weer ruimte om verder te gaan.”– Marleen, lieve moeder van dochter van 3 jaar.

1 op 1 gesprekken
Ik werk veel online, maar als je liever 1 op 1 wilt werken aan een specifieke vraag dan kan dat. Het voordeel:– Je kunt in korte tijd helderheid krijgen in wat jou verder helpt.– 3 x anderhalf uur volle aandacht voor jou en handvatten die je direct kan toepassen.– Het gesprek is bij mij in Amsterdam of online (video call).Het doel van het gesprek is jou helpen inzicht te geven in wat jou op dit moment tegenhoudt om volop te genieten van het moederschap. Ik geloof oprecht je zoveel meer rust kunt vinden en dat er nog zoveel mogelijkheden is al jij je focust op het juiste. 

Ik geloof dat ontwikkeling tijd nodig heeft.
Want juist tussen de sessies door maak je de grootste stappen. Zo kom je na iedere sessie steeds dichterbij jouw kern. Daarom verspreid ik het traject in 3 sessies. -Intake (vragenlijst per mail) – 3 sessies– Om je direct te ondersteunen ontvang je bij de intake deMindful Moeder Momenten (10 audio tracks voor meer rust, balans en ontspanning).Kosten: 657 euro, 3 sessies (Incl btw)

Stuur mij een bericht en dan neem ik op korte termijn contact met je op.
Wat is je naam?

Op welk email adres kan ik je bereiken?

Op welk nummer kan ik je bereiken?

Waar kan ik je mee helpen?

Scroll naar boven