Close

Gratis lessen om meer van het moederschap te genieten.

Met deze lessen behaal je groots resultaat, dus begin meteen.

Gratis Lieve Moeder Toolkit om gemakkelijk meer te genieten van het moederschap

Wil je niet langer meer ploeteren en stappen zetten om voortaan meer te genieten van het moederschap? Start dan vandaag met deze vierdelige toolkit. 

Deze toolkit helpt je te ontspannen en je bewuster te worden van hoe jij het moederschap ervaart. Je krijgt meer energie en haalt de beste moeder uit jezelf. 

Ja, stuur mij NU de toolkit
Voor als je er even doorheen zit

Alles wat je over het moederschap denkt en gelooft wordt werkelijkheid voor je. Denk je dagelijks: ik schiet te kort als moeder, dan valt het moederschap je vast heel zwaar. 

Als je dit soort negatieve overtuigingen verandert, begint ook jouw beleving van het moederschap te veranderen. Zo simpel is het. Luister elke dag voor je gaat slapen deze positieve affirmaties (overtuigingen) en je zal veel meer van het moederschap genieten.

JA, DAT WIL IK!
Gratis ‘Meer tijd voor jezelf’ coaching sessie

Valt het jonge moederschap je de laatste tijd heel zwaar? Wil je even je hart luchten en tegelijk samen met mij kijken welke stappen je nu kunt nemen zodat jij meer gaat genieten van het moederschap? 4 keer per maand bied ik gratis een ‘Meer tijd voor jezelf’ coaching sessie aan. Gratis en geheel vrijblijvend.

Meld mij aan
Je hoeft het niet alleen te doen

In 1-op-1 coaching gaan we kijken naar de knelpunten waardoor je nu niet het leven leeft dat je zou willen. Met als doel meer inzicht en bewustzijn. Zodat je weer optimaal van het jonge moederschap kunt genieten. Het intakegesprek is gratis.

Neem contact op