4 weken mindful met je kind

4 weken mindful met je kind

Ja dat wil ik


4 weken mindful met je kind

”De wil is er absoluut, alleen lukt het me maar niet met mijn volle aandacht bij mijn kinderen te zijn. Ik zit met mijn hoofd bij alles wat er nog gebeuren moet. En ik wil eindelijk wel eens wat meer rust ervaren om dit wel te doen. ”

Ben je moeder van jonge kids en herken je deze gedachten?

Door de waan van de dag, zet je jezelf vaak op de laatst plaats. Er is altijd wel iets te doen en de dagen vliegen voorbij.Ik ben bang dat ik niet genoeg geniet van deze bijzondere periode, want deze tijd komt nooit meer terug. Geef ik ze eigenlijk wel genoeg aandacht?

Over 5 jaar denk je misschien: had ik maar meer genoten. Maar wat als je dat nu al kan doen?

Toch geloof ik dat je ondanks een druk leven waarin er zoveel van je wordt verwacht, je voldoende tijd voor jezelf EN je kids kan hebben. Juist in een tijd waarin we dagelijks zoveel prikkels te verwerken krijgen is dit zo belangrijk. Als je dat nu niet zo ervaart wil ik je laten weten dat het wel kan. En dat je dit kunt leren. Nog simpeler dan dat je nu denkt.Als je eenmaal weet hoe je er niet soms, maar altijd voor jezelf en daarmee voor je kinderen bent, dan verandert de dynamiek in huis. Van gehaast ‘even’ dit en dan snel dat, naar de regie voelen over wat je wel en niet doet. Je doet nog steeds hetzelfde, je bent nog even vaak met je kinderen, maar dan met aandacht en rust. En dat maakt het verschil.In de training: 4 weken mindful met je kind, ontdek je wat jij hiervoor nodig hebt, zodat je dit direct kan toepassen in jouw gezin. Je doet dit stap voor stap, zodat je elke dag precies weet hoe en waar jij op mag focussen en de verbinding met je kind voelt groeien. Ik gebruik deze technieken zelf elke dag en ik zie hoe niet alleen ikzelf, maar ook mijn kinderen hier blij van worden. Het moederschap op jouw manier ervaren. Zoals jij wilt en wat bij jou past. 

Rust vind je niet door minder doen en meer me-time, maar door je leven met aandacht te leven.
Toen ik moeder werd dacht ik: als ik doe wat er in de boeken staat, komt het goed.Maar wat er niet in de boeken stond was dat het soms ook anders gaat. Dat ‘het leven’ vaak tussendoor komt. En dat het juist belangrijk is om te leren hoe je als moeder dichtbij jezelf blijft. Ook als het druk is. Als het anders loopt. Of als je kinderen niet doen wat jij wilt.Mindful bij jezelf en je kinderen zijn betekent een sterke verbinding met jezelf en je kinderen. En een sterke verbinding gaat niet kapot bij tegenslag.Soms denk ik: waarom leert niet elke moeder dit? Want het is zo makkelijk als je maar de juiste stappen zet. Daarom wil ik dit zo graag met je delen. Om het in 2020 anders te gaan doen en vooral anders te gaan ervaren. Zodat jij de moeder kan zijn die je wilt zijn voor je kinderen.Dat is precies wat we gaan doen in de maand januari.

In de online training: 4 weken mindful met je kind ontdek je:
Welke focus nodig is zodat je de tijd die je hebt met je kind(eren) er ook helemaal bent.Hoe je zelfs met een paar minuten per dag al merkt dat je veel minder strijd hebt met je kind(eren).Wat jou unieke manier is van je rol als moeder. Zodat je nooit meer denkt ‘hoe doen al die andere moeders dat?’, want jij voelt je goed over hoe jij het doet.Wat jou ideale dag ritme is, zodat je voldoende energie steekt in de mensen en de dingen doet die voor jou echt belangrijk zijn. Hoe je makkelijker JA en NEE kan zeggen, omdat je grenzen goed aanvoelt en er naar durft te handelen. Hoe je tijd over houdt en dit in te vullen zoals jij het wilt.

Dit is nog niet alles want je krijgt er ook nog 2 toffe bonussen bij

Bonus 1:3 online groepscoach sessies waar we met een kleine groep moeders dieper in gaan op thema’s als:ZelfliefdeControle vs regieRust en VertrouwenBonus 2: Online masterclass over effectief communiceren met je kind (en partner)Allebei live te volgen of later terug te zien. Je behoudt toegang tot de training totdat het internet stopt met bestaan.

Ja, dat wil ik

Hoe gaan we te werk

Gedurende 4 weken krijg je iedere week een stap voor stap video met bijbehorende inzichten om direct toe te passen. Je weet wat je kunt doen om er met aandacht voor jezelf EN je kinderen te zijn. En het allerbelangrijkste: je gaat het ervaren. Plus je krijgt toegang tot de wekelijks online coach sessies waarin we ervaring delen en je met de feedback, suggesties en ideeën weer verder kan. Je profiteert zo ook van de goede vibe van de lieve moeders onder elkaar. En in een besloten groep vieren we onze voortgang. Hoe klein ook. Want alles waar je dankbaar voor bent blijft groeien.

Voor wie is het en voor wie niet?

Let op!
Deze training is niet voor iedereen. Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt het vast wel eens gehoord: als je blijft doen wat je nu doet blijf je krijgen wat je nu krijgt.En alleen moeders die bereid zijn en nieuwsgierig zijn om het anders te doen zullen maximaal profiteren van deze training. En ik doe mijn uiterste best je hierin te begeleiden.Als je eerder hebt gemerkt dat je inzichten en voornemens al snel naar de achtergrond verdwijnen en je meer persoonlijke begeleiding wil zodat je het ook echt gaan doen en blijft doen, dan is dit voor jou.

Kosten

De kosten voor 4 weken mindful met je kids zijn eenmalig 95,- Euro.Ik doe dit eenmalig voor deze prijs.Je krijgt hiervoor alle inzichten, stap voor stap video’s en technieken om je te helpen met veel meer rust en plezier van je kinderen te genieten. En persoonlijke begeleiding van mijn via een besloten community.Je behoudt een leven lang toegang tot deze training.Ik neem maximaal 30 lieve moeders aan, zodat ik voldoende aandacht voor je heb.En zo lang de inschrijfknop werkt is er nog plek.

Ja, dit wil ik.

Garantie

Ik weet zeker dat je in 4 weken mindful met je kind bent en jullie band fijner en sterker wordt en je dagelijks leven zoveel plezieriger. Ben je binnen 2 weken na de start van de training toch niet tevreden? Als jij dit via e-mail meldt binnen 15 dagen na de start dan krijg je je volledige investering retour. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Ik wil alleen maar dat jij heel enthousiast bent om het jaar samen met je gezin sterk en verbonden te beginnen.

Wat gebeurt er als je je aanmeldt

Er gaat direct een knop om, omdat jouw intentie voor het nieuwe jaar helder is. Je geeft richting aan wat jij belangrijk vindt.Op 5 januari ontvang jij je eerste mail met de link de inzichten van week 1 die je direct gaat uitproberen in je dagelijks leven. Je krijgt alle tools en stappen met praktische uitleg hoe je dit kunt toepassen in jouw gezin.Je volgt de juiste stappen in de juiste volgorde en ik help je via WhatsApp berichten herinneren aan wat voor jou belangrijk is. Je kunt hierdoor ook makkelijk vragen stellen (of successen delen!).Je bepaalt je eigen tempo en je hoeft nergens heen.Je blijft je unieke zelf en vanuit daar ga je met veel meer plezier van je kinderen genieten.Je krijgt veel meer aandacht voor de dingen die jij nodig hebt om in balans te blijven.Je krijgt meer focus en ziet eindelijk weer licht aan het einde van je todo lijst. 

Als je nog vragen hebt, laat het mij weten en mail me gerust.

Ik kan niet wachten om je mee te nemen in een dagelijks leven met zoveel voldoening, plezier en de rust die je nodig hebt om er echt te zijn met je volle aandacht.Als je nog vragen hebt, laat het mij weten en mail me gerust.Marjolein@lievemoeders.nl

Over Marjolein

Marjolein (1979) is coach voor moeders met jonge kinderen (0-7) Getrouwd met Maarten en moeder van 2 zoon (2013 en 2016).Hoewel ze al enige tijd therapeut en coach was werd zij toen ze moeder werd totaal overwhelmed. Hierdoor ontdekte zij de diepere laag van het moederschap en richtte zij Lievemoeders.nl op om dit te delen met andere lieve moeders.Wat maakt dat ze hier nu ruim 20.000 lieve moeders online mee inspireert. En volgde al bijna 1000 lieve moeders 1 of meerder trainingen en programma’s van Lieve Moeders.

Scroll to Top